Forældre/barn 3-5 år - lørdag
Trænere
File
Ann Vosegaard
20 85 98 71
File
Marianne Juhl Sørensen
27 47 48 50
SS
Stine Storgaard
51 88 97 67
Trænere/instruktører

Ann


Jeg har rundet de halvtreds og har de sidste 13 år haft forældre/barn gymnastik i LIF. At være sammen med jeres børn om lørdagen giver en masse glæde og energi hvorfor jeg stadig er at finde i hallen ;-) 


Foruden instruktør rollen sidder jeg i bestyrelsen og koordinatorudvalget for LIf gymnastik og fitness.  Så har du nogle gode ideer eller ønsker så bare kom frem med dem!


Marianne


Jeg hedder Marianne Juhl Sørensen og er 36 år.


Jeg er selv vokset op med gymnastik som min primære fritidsinteresse. Til at starte med mange år som udøver og senere hen også som instruktør på forskellige typer hold. Jeg har taget instruktøruddannelsen på gymnastikhøjskolen i Ollerup. I en årrække har jeg brugt tid på uddannelse, arbejde og at stifte familie. 


Nu nyder jeg at være tilbage som instruktør og præsentere mine egne børn for gymnastikkens verden. Jeg har to piger, Emma på knap 8 år og Lærke på næsten 5 år.


Jeg er uddannet Idræts- og Sundhedspædagog og til daglig arbejder jeg i en idrætsinstitution for børn i alderen 0-6 år. Jeg nyder at beskæftige mig med denne aldersgruppe og følge med i børnenes glæde og begejstring over at kunne mestre noget nyt.


Stine

Jeg er en 36 årig kvinde som har været instruktør på familiehold de seneste fire år. Inden da instruktør på børne- unge og voksenhold i mange år.

Børn og bevægelse giver glæde og gode forudsætninger i en tidlig alder. Sammen med familien er det ekstra sjovt og givende. Jeg nyder at undervise på holdet, hvor vi griner, sveder, udfordres og har det sjovt – både børn og voksne.

Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.