B%c3%b8rn-salen

Forældre/barn 1½-2½ år - mandag

Om holdet

Vi mangler instruktører til dette hold. Det er muligt at skrive sig på venteliste. Findes instruktører bliver man tilbudt plads på holdet i den rækkefølge, man har tilmeldt sig ventelisten.

Vil du eller er I flere, som gerne vil gå sammen om holdet, så skriv til os på info.gym-fit@lystrup-if.dk. Foreningen hjælper med introduktion/oplæring og tilbyder skattefri omkostningsgodtgørelse og kurser, ligesom du bliver en del af et fantastisk fællesskab med andre frivillige.

Holdet er for forældre og børn - piger og drenge - i alderen 1½-2½ år.


Timen starter med sanglege og fælles aktiviteter, hvorefter vi skal bygge nogle sjove og udfordrende redskabsbaner hvor vi skal trille, krybe, kravle, gå, løbe, hoppe, balancere, snurre, springe, klatre og meget mere. Vi skal lege fælleslege, lege med småredskaber som bolde, ærteposer og faldskærm. Kort sagt, vi skal have det sjovt, styrke motorikken og brænde en masse krudt af. Timen slutter af med en rolig fælles aktivitet.


Målet er at dit/jeres barn bliver udfordret motorisk. Dit/jeres barns primære sanser vil blive stimuleret, hvilket er vigtigt for barnets udvikling.


Barnet skal kunne gå/løbe og kunne håndtere at der er 25 børn og forældre i en gymnastiksal.


Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Praktisk information
For%c3%a6ldrebarn%201%c2%bd%202%c2%bd%20mandag