Forside%20collage%20lif%20gymnastik%20fitness

Funktionel Cross - pr. gang

Om holdet

Timen er for dig som har lyst til at prøve kræfter med en lidt mere crossfit inspireret time. Intensiteten er høj og vi arbejder både med stationer og individuelle udfordringer i dagens WOD. Du kommer til at arbejde med reb, vægte, bokse, kettlebells, tunge bolde og meget mere. Vi arbejder i intervaller og skifter lynhurtigt mellem styrke og cardio. 


Funktionel Cross er hamrende effektivt - men frem for alt er det sjovt! Du kan ikke starte weekenden på en bedre måde og jeg garanterer, at du går fra timen med en gennemtrænet krop og et kæmpe smil på læben.


Funktionel Cross er for alle og du kan deltage fra du er fyldt 15 år. Alle øvelser kan skaleres og tilpasses den enkeltes niveau. Der er altid alternativer, så lad ikke et knæ eller en skulder forhindre dig i at deltage.

Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.


Tilmelding:

Man tilmelder sig holdet her på hjemmesiden under 'tilmelding'. Det koster ikke noget at tilmelde sig holdet. Tilmeldingen giver adgang til holdet på www..holdsport.dk og i Holdsport app'en.


Når vi kender datoerne for træningerne bliver disse lagt i holdets kalender og man kan tilmelde sig ved at logge på med sin profil på www.holdsport.dk eller i Holdsport app'en og betale for den enkelte aktivitet.


Det koster kr 40,- + adm.gebyr pr. gang.


Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen