Get-in-shape (Cirkeltræning) - pr. gang

Helle Klüwer

Jeg er 50 år og “udlært” indenfor gymnastikken i Silkeborg.

Jeg startede som 15-årig som instruktør for rytmehold og har igennem årene haft mange forskellige aldersgrupper - fra børn til voksne - piger og drenge - mænd og kvinder - opvisnings- og konkurrencehold i flere foreninger i Østjylland.

I Lystrup IF har jeg haft forældre/barn hold, Troldeungerne, og alle Grand Prix rytme holdene. Udover at være instruktør i foreningen er jeg også formand samt med i diverse underudvalg i Gymnastik og Fitness.

Fitness har jeg dyrket igennem mange år. Både funktionel træning og step og jeg glæder mig til at videregive noget af min egen glæde ved fitness.

Kom og prøv holdet - vi lægger meget vægt på det sociale og at alle har det sjovt og godt.

Lotte Tinning

Jeg har gennem det meste af mit liv haft gymnastik og fitness som en fast del af mit ugentlige program. Efter

afslutning af mange år på arbejdsmarkedet og dermed mere tid, har jeg fået mulighed for at blive instruktør i

Lystrup Gymnastik og Fitness. Jeg har været på flere kurser indenfor senioridræt og er uddannet instruktør

for Naturtræning.

For mig er fællesskab og et smil på læben en vigtig del af en træningstime, og at træningen er for alle, der

har lyst til at bevæge sig. Vi er alle forskellige - nogen kan hoppe, nogen kan løbe, nogen kan slå en

koldbøtte – og nogen kan ikke – men der er altid et alternativ til en øvelse. Det skal være sjovt at gå til

træning – og så gør det jo heller ikke noget at det er sundt for os.

Christina Rubin

Jeg er 45 år og mor til to gymnastikpiger. Jeg træner selv en del og har altid været aktiv - i mine i hele min barne -og ungdomsliv har jeg danset showdance og senere undervist i styrketræning.

Jeg elsker at undervise og glæder mig hver gang til træning. Det giver mig positiv energi og smil på læben at undervise.

Jeg har undervist de seneste 6 år i Lystrup Gymnastik og Fitness