Glimmer Girls 6-9 år - mandag
Liva Lind
Sarah Christie Vosegaard

Liva og Cornelia

Vi er 13 og 14 år. Vi er de kommende instruktører på holdet. Vi ser frem en en masse fede træninger med jeres dejlige piger. Vi går selv på et hold i foreningen og har gjort det i 10 og 6 år.

Vi har været hjælpeinstruktører i flere år. I vores hverdag går vi i skole, og i fritiden er gymnastik, det vi brænder allermest for. Vi elsker at træne og lave fede serier. Vi glæder os til en masse skønne træninger med jeres piger i salen.

Sarah

Jeg hedder Sarah og jeg er 18 år gammel. Til daglig går jeg på Risskov Gymnasuim i 2.g.  Derudover bruger jeg tid på gymnastikken bl.a. som gymnast på gammel elevholdet på Gudenådalens Efterskole.

Jeg har været en del af foreningen længe før, jeg selv husker. Første som gymnast gennem mange år, og nu som instruktør. Jeg ser frem til en hyggelig sæson med en masse god gymnastik og sjov, hvor jeg håber på at kunne give min erfaring videre.