Forside%20collage%20lif%20gymnastik%20fitness

Grand Prix - prøvetræning - årg. 2002-2009

Om holdet

Grand Prix gymnastik er for piger fra årgang 2009 og ældre. 

Vi arbejder med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.


Der vil ca.  en gang om måneden være lørdagstræning á ca. 2-3 timer. 


Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrence. Derudover forventer vi, at gymnasten er motiveret for at være en del af holdet og fællesskabet.


Kontingentprisen inkluderer den almindelige træning i løbet af ugen og ekstra træninger  i løbet af sæsonen. 


Konkurrencelicens og deltagergebyr for deltagelse i konkurrencer og opvisninger bliver opkrævet som en særskilt betaling i november måned. Beløbet er endnu ikke kendt for 2022 konkurrencer og opvisninger men forvent, at beløbet er omkring Kr. 500,- - 600,-.


Der bliver en merudgift på ca. 300,- - kr. 500,- til leje af dragt alt efter hvad holdet beslutter. Derudover merudgift til strømpebukser, hårnet, hårdims, træningssæt og træningsdragt på i alt ca. kr. 800,-. 


Vi har mulighed for at påtage os opgaver i løbet af sæsonen for, at kunne tjene penge ind som tilskud til disse indkøb.


Info om Grand Prix gymnastik:

Grand Prix Rytme er en disciplin under GymDanmark hvor der er fokus på rytmisk gymnastik m/u håndredskaber. Det er en konkurrencedisciplin for hold (6-12 pigegymnaster).

Vi arbejder med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.

Holdene deltager i både opvisninger og Grand Prix rytmekonkurrence i efteråret og foråret. Der vil være ca. 8-9 stævner vi deltager i. Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrencer. Det er vigtigt, at der meldes afbud til træninger i god tid, da alle er en vigtig brik på holdet og i fællesskabet.


Kendte datoer allerede nu:


Vi afholder gymnastikskole med Grand Prix rytme hvis du har lyst til at prøve det. Torsdag den 5. august og fredag den 6. august 2021. Hver dag fra kl. 9.00 - 15.00


Hvis du har spørgsmål til holdene kan du kontakte os her.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen