Grand Prix - prøvetræning - årg. 2002-2009
Helle Klüwer
Helle Ringive

Helle Klüwer

Jeg er 47 år og  “udlært” indenfor gymnastikken i Silkeborg.

Jeg startede som 15-årig som instruktør for rytmehold og har igennem årene haft mange forskellige aldersgrupper - fra børn til voksne - piger og drenge - mænd og kvinder - opvisnings- og konkurrencehold i flere foreninger i Østjylland.

I Lystrup IF har jeg haft forældre/barn hold, Troldeungerne, Get in Shape og alle Grand Prix rytme holdene. Udover at være instruktør i foreningen er jeg også formand samt med i diverse underudvalg i Gymnastik og Fitness.

Jeg elsker Grand Prix gymnastikken og udover at være instruktør her i foreningen er jeg også dommer og sidder med i reglementsgruppen under GymDanmark.

Helle Pernille

Jeg er 26 år gammel og har gået til gymnastik i mange år.

Jeg holder meget af grand prix rytme gymnastik, da der er stor fokus på at udvikle pigerne både individuelt og som hold.

Jeg håber, at kunne give videre min glæde for grand prix rytme gymnastik.

Min passion for denne sport er stort og håber på at kunne være et godt forbillede for pigerne.

Caroline