Grand Prix - prøvetræning - årg. 2010-2016
Karla Martine Dalsgaard Jørgensen
Milla  Schytte Jastrup

Karla

Jeg hedder Karla og er 15 år gammel. Til hverdag går jeg i 9. klasse på Laursens Realskole.

Sæson 19/20 bliver mit fjerde år som frivillig i Lystrup IF Gymnastik & Fitness og mit første år som instruktør. Jeg er selv gymnast i foreningen og har været det i 8 år.

Jeg brænder for gymnastikken, og elsker tiden i salen, hvad end det er som træner eller gymnast.

Jeg håber på, at kunne give en masse af min erfaring videre til pigerne og lære dem en masse om gymnastikken. Jeg glæder mig til mange skønne timer med pigerne i salen.

Jeg hedder Sarah og 15 år gammel.

Jeg brænder for gymnastik og timerne i salen.

Jeg har selv gået til gymnastik her i foreningen siden jeg var helt lille, og det her er mit 9’ende år med grand prix gymnastik.

Jeg har været træner i 3 år og haft ét år med grand prix gymnastik. Og jeg glæder mig til at lære fra mig endnu et år.

Signe

Jeg er 16 år gammel. Jeg går også selv til grand prix rytme gymnastik og skal i gang med min 8. sæson og mit 5. år som hjælpeinstruktør og instruktør.

Jeg glæder mig til at komme i gang og bringe min glæde ved gymnastikken videre.