Junior Springmix 5.-9.kl - torsdag - Elsted Skole
Marie Skjøttgaard
Instruktør

Ingrid

Jeg hedder Ingrid, og jeg er 19 år gammel. Jeg går til dagligt i 3.g på HHX i Vejlby/Risskov. Sæsonen 22/23 bliver min 6. sæson som instruktør her i Lystrup. Jeg har både været en del af foreningen som hjælpeinstruktør og instruktør. Jeg har de seneste to år stået for holdet, SpringMix, og jeg ser frem til flere gode sæsoner. Jeg har i mange år selv dyrket gymnastik her i foreningen på Showholdet Lystrup, og det er det som drager mig til at lære fra mig. Jeg ser frem til en god og sjov sæson: )

Marie

Mit navn er Marie, og jeg er 18 år gammel. Til dagligt går jeg på Egaa Gymnasium. Jeg har været træner i Lystrup IF Gymnastik & Fitness i 6 sæsoner, og finder stor glæde ved tiden i salen. Jeg har tidligere dyrket gymnastik i Lystrup IF Gymnastik & Fitness. Derudover var gymnastikken også en væsentlig del af mit år på efterskole, og jeg er i øjeblikket gymnast på min efterskoles ”gammel-elevhold”. Jeg glæder mig til endnu en sæson som træner i Lystrup IF Gymnastik & Fitness.