Nerf%20battle
Om holdet

Nerf Battle går ud på, at deltagerne deles op i to hold med 5-10 personer på hver hold, som dyster mod hinanden fx i legen "Capture the Flag" på en bane, som vi laver med redskaber i salen.


Vi skal både spille børn og voksne sammen og hver for sig, ligesom der vil være spil med og uden taktik. Holdene vil skifte fra battle til battle og blive fordelt efter alder og hvilke Nerf-gun, man spiller med med.


Til hver træning håber vi på 4 spil af hver 25 minutter og afhængigt af holdsammensætningen, vil man sidde nogle af spillene over.


Reglerne vil variere fra spil til spil. I nogle spil udgår man eksempelvis, hvis man bliver ramt, i andre skal man udføre en lille opgave f.eks. gå på balancebom eller hoppe i sjippetov for at blive levende igen.


Du skal medbringe dit eget våben samt sikkerhedsbriller. OBS du skal have sikkerhedsbriller på for at være med.


Vi sørger for ammunitionen (standard Nerf-pile).


Hvis du lægger energi i spillet, vil der være garanti for grin, spænding og sved på panden!


HUSK: bring egen Nerf-gun og sikkerhedsbriller.


Tilmelding:

Man tilmelder sig holdet her på hjemmesiden under 'tilmelding'. Det koster ikke noget at tilmelde sig holdet. Tilmeldingen giver adgang til holdet på www. holdsport.dk og i Holdsport app'en.


Når vi kender datoerne for 'Nerf-battles' bliver disse lagt i holdets kalender og man kan tilmelde sig ved at logge på med sin profil på www.holdsport.dk eller i Holdsport app'en og betale for den enkelte aktivitet.


Det koster kr 30,- + adm.gebyr pr. gang.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen