Forside%20collage%20lif%20gymnastik%20fitness

Pigespring 0.-1. kl.

Om holdet

Vi mangler instruktører til dette hold. Det er muligt at skrive sig på venteliste. Findes instruktører bliver man tilbudt plads på holdet i den rækkefølge, man har tilmeldt sig ventelisten.


Vil du eller er I flere, som gerne vil gå sammen om holdet, så skriv til os på info.gym-fit@lystrup-if.dk. Foreningen hjælper med introduktion/oplæring og tilbyder skattefri omkostningsgodtgørelse og kurser, ligesom du bliver en del af et fantastisk fællesskab med andre frivillige.


Er du en frisk pige i alderen 0-1. klasse som har lyst til at prøve at gå til gymnastik, hvor der både springes og øves rytme? 


Så er dette hold lige noget for dig! 


Holdet henvender sig til alle, uanset om man har eller aldrig har prøvet gymnastikken før. Vi vil i løbet af sæsonen øve forskellige spring, alt fra basis spring, som forlæns ruller og baglæns ruller til de mere øvede spring, som vejrmøller, araberspring, kraftspring, flikflak og meget mere. 


Vi vil også øve styrketræning samt en masse smidighed. Derudover vil vi i slutningen af sæsonen øve rytmiske serier og spring, som vi vil opvise med til den store Lystrup opvisning til foråret 2022. 


Vi, instruktører og hjælpere, glæder os til en god sæson med masser af smil og nye venskaber, samt nye udfordringer der passer til dit niveau. 


Vi glæder os til at se dig. 


Vi vil gøre opmærksom, at der kan blive en merudgift på ca. 150 kr. til en opvisning trøje/dragt.


Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Praktisk information
Pigespring%200%201%20kl