Showholdet Lystrup - fortræning
Instruktører
File
Alberte Sand 
30 56 03 07
File
Caroline S. Vig
60 10 73 76
File
Victoria Schousen
30 69 60 88
File
Mikkel H. Røjgaard
Instruktørbeskrivelse

Alberte:

Jeg hedder Alberte, er 23 år gammel og til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Dette er mit 3. år som instruktør på Showholdet Lystrup. Det er dog min 10. sæson som instruktør i foreningen og jeg har igennem årene haft mange forskellige aldersgrupper til spring. Derudover har jeg selv været gymnast på Showholdet i mange år. 


Caroline:

Jeg hedder Caroline og er 21 år gammel. Som jeg skriver dette har jeg sabbatår og arbejder i en vuggestue, mens jeg prøver at finde ud af hvad livet skal byde på herfra – jeg er altså måske/måske ikke studerende i den kommende sæson;) Sæson 22/23 bliver min 8. sæson som spring/rytme-instruktør i LIF, hvoraf 3 i disse har været på showholdet. Jeg har selv været aktiv gymnast på Showholdet i mange år, og nu laver jeg i stedet en helt masse gymnastik på et hold inde i byen. 


Victoria:

Mit navn er Victoria, jeg er 21 år gammel og dette er mit 9. år som instruktør. Sidste år var jeg også instruktør på Showholdet Lystrup, og jeg glæder mig til endnu en sæson fyldt med gymnastik glade gymnaster! Jeg har altid selv brændt for gymnastikken – derfor glæder jeg mig endnu mere til at give gymnastikglæden videre til gymnasterne.


Mikkel

Mikkel Røjgaard, 30 og bor i Aarhus. Sæson 2022-2023 bliver mit 7 år i Lystrup IF Gymnastik & Fitness og mit tredje år som instruktør på Showholdet. Udover at være instruktør i LIF, dyrker jeg OCR (Obstacle Course Racing)/forhindringsløb på eliteniveau, hvor jeg konkurrerer på DM, EM og VM niveau.


Fælles

Fælles for alle instruktører er vores kærlighed til gymnastikken. Vi brænder for at lære fra os, og ønsker at give glæden ved gymnastikken videre til alle gymnasterne.


Vi er sæson efter sæson pavestolte af den udvikling gymnaster gennemgår og ser altid frem til at lave endnu et fantastisk show!

Kontakt instruktører på deres fælles holdmail