Til%20hjemmeside%201

Showholdet Lystrup - udtagelsestræning

Om holdet

Showholdet Lystrup er et udtaget hold, hvilket betyder, at man via deltagelse i optagelsestræningerne skal udtages til holdet for at kunne gå på holdet.

Udtagelsen strækker sig over to træninger, tirsdag d. 17/8 og torsdag d. 19/8, begge dage kl. 17.30-19.30. 


Alle tilmeldte møder op tirsdag, herefter vil nogle vil blive kontaktet og modtage en mail. Modtager man ikke en mail efter tirsdagens udtagelsestræning, møder man op igen torsdag.


Da det er et udtaget hold, forventes det, at de fremmødte har et indgående kendskab til springgymnastikken i forvejen.


Showholdet er for drenge og piger i alle aldre, der er vild med gymnastik, udfordringer, opvisninger og villig til at bruge weekender på ekstratræninger og shows/opvisninger.


Den daglige træning er sjov, udfordrende, spændende og med en masse grin og hygge. Det er vigtigt med et godt socialt sammenhold på holdet, så det bliver der lagt stor vægt på.


Sidste sæson lavede holdet 13 shows rundt omkring i Østjylland, hvor Showholdet er en vigtig repræsentant for spring/rytme-gymnastik og Lystrup IF Gymnastik & Fitness.


Showholdets sæson er længere end den almindelige gymnastisksæson. Den starter d. 26/8, to uger efter udtagelsen og kører frem til sidst i juni. Den faste træning er tirsdag kl. 17.45–20.00 og torsdag kl. 17.30–20.00. Træningen starter med en løbetur hver tirsdag og styrke/løb hver torsdag.


Derudover er der ekstratræninger om søndagen ca. 1 gang i måneden i den første halvdel af sæsonen. Vi træner også andre steder i Aarhus og omegn, hvor vi springer til grav. Alt dette er inkluderet i kontingentet.


Der skal påregnes ekstra udgifter til dragt mv. på ca. kr. 800,-, samt at gymnasten i løbet af sæsonen sammen med holdet skal tjene nogle penge til holdets aktiviteter.


Det forventes, at man deltager i den daglige træning, samt til shows og ekstratræninger. Derudover skal der laves styrketræning, smidighed og konditionstræning derhjemme.


Følg holdet på Facebook eller Instagram, hvor I kan se lidt om, hvordan det er at være Showholdsgymnast.


Bliver man ikke udtaget til Showholdet, er man garanteret en plads på et af foreningens andre hold - f.eks. Lystrup Mix eller Lystrup PowerMix.


Fra lørdag d. 18/9 til søndag d. 19/9 vil der være en "ryste-sammen overnatning", så sæt allerede nu kryds i kalenderen. En skøn weekend, hvor vi virkelig lærer hinanden at kende.


Vi glæder os til at se alle, der kunne tænke sig at blive Showholdsgymnast til to hyggelige dage til optagelsesprøverne.


Ved spørgsmål kontakt da holdets instruktører på mail: showholdet.gym-fit@lystrup-if.dk

Praktisk information
Showholdet%20optagelsestr%c3%a6ning
Stemningsbilleder fra Showholdet
  • Til%20hjemmeside%202
  • Showholdet
  • Til%20hjemmeside%203
  • Showholdet%20udenfor%203
  • Til%20hjemmeside%206