Til%20hjemmeside%201

Showholdet Lystrup (udtaget spring/rytme)

Om holdet

Showholdet Lystrup er et udtaget hold, hvilket betyder, at man via deltagelse i optagelsestræningerne skal udtages til holdet for at kunne gå på holdet.


Udtagelsen foretages forud for sæsonopstart - typisk i begyndelsen af august. Skulle du i løbet af sæsonen være tilflytter til området eller ønske at skifte til Showholdet Lystrup fra et tilsvarende hold, er du altid velkommen til at tage kontakt - se mail nederst på siden. 

Showholdet er for drenge og piger i alle aldre, der er vild med gymnastik, udfordringer, opvisninger og villig til at bruge weekender på ekstratræninger og shows/opvisninger.


Den daglige træning er sjov, udfordrende, spændende og med en masse grin og hygge. Det er vigtigt med et godt socialt sammenhold på holdet, så det bliver der lagt stor vægt på.


Sidste sæson lavede holdet 13 shows rundt omkring i Østjylland, hvor Showholdet er en vigtig repræsentant for spring/rytme-gymnastik og Lystrup IF Gymnastik & Fitness.


Showholdets sæson er længere end den almindelige gymnastisksæson. Den starter d. 27/8, to uger efter udtagelsen og kører frem til sidst i juni. Den faste træning er tirsdag kl. 17.45–20.00 og torsdag kl. 17.30–20.00. Træningen starter med en løbetur hver tirsdag og styrke/løb hver torsdag.


Derudover er der ekstratræninger om søndagen ca. 1 gang i måneden i den første halvdel af sæsonen. Vi har også træninger andre steder i Aarhus og omegn, hvor vi springer til grav. Alt dette er inkluderet i kontingentet.

 

Der skal påregnes ekstra udgifter til dragt mv. på ca. kr. 800,-, samt at gymnasten i løbet af sæsonen sammen med holdet skal ud og tjene nogle penge til holdets aktiviteter.

 

Det forventes, at man deltager i den daglige træning, samt til shows og ekstratræninger. Derudover skal der laves styrketræning, smidighed og konditionstræning derhjemme.


Følg holdet på Facebook eller Instagram, hvor I kan se lidt om, hvordan det er at være Showholdsgymnast.

 

Ved spørgsmål kontakt da holdets instruktører på mail:

showholdet.gym-fit@lystrup-if.dk

Praktisk information
Showholdet
Stemningsbilleder fra Showholdet
  • Til%20hjemmeside%202
  • Showholdet%20udenfor%203
  • Til%20hjemmeside%203
  • Til%20hjemmeside%206
  • Showholdet
  • Til%20hjemmeside%204