Forside%20collage%20lif%20gymnastik%20fitness

Smart-træning

Om holdet

Vi ved alle, at det er vigtigt at holde kroppen stærk og sund, men vidste du også at det er lige så vigtigt at holde hjernen i form?

Det er muligt at træne, forme og udfordre hjernen lige så meget som kroppen. Vi er rigtig gode til at skabe rutiner og gøre de samme ting på samme måde - igen og igen. Helt ubevidst gør vi hjernen lidt doven og lige så ubevidst følger kroppen og nervesystemet med.

Det SMARTe er, at hjernen kan trænes! Med de rette øvelser kan vi skærpe vores hukommelse, styrke vores koordineringsevne, mindske stress, forbedre vores syn og gøre os bedre til at  styre vores bevægelser generelt.

I SMART træning træner vi hjernen gennem fysisk bevægelse, så du kommer ikke til at sidde stille. Timen er bygget op af forskellige øvelser - en herlig blanding af movement, koordinering og balance. Vi udfordrer hele tiden forskellige centre i hjernen og mens du bevæger dig stiller jeg krav til både din hukommelse og din evne til at tænke hurtigt.

Det bedste af det hele er, at det er SÅ sjovt! Så kom og få rørt både krop, hjerne og lattermuskler sammen med os.

Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Smarttr%c3%a6ning