Springpiger 0.-2. kl. - tirsdag - Elsted Skole
Instruktører
AK
Anna Maj S. Konge
Instruktør
42 24 76 43
File
Caroline Mørk
Instruktør
61 29 70 07
File
Karoline Morris
Instruktør
30 26 00 24
File
Sofie H. Laursen
Instruktør
29 87 29 06
Instruktørbeskrivelse

Anna Maj

Jeg hedder Anna Maj, og jeg er 15 år gammel. 

Jeg har før været hjælpeinstruktør på både Drenge- og Pigespring. Nu er jeg klar til at overtage mit eget hold og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har gået til Gymnastik siden jeg startede i skole og elsker at lære fra mig.


Sofie

Jeg hedder Sofie. Jeg er 14 år gammel og går i 9. Klasse på Elsted skole. Dette er mit tredje år som frivillige i Lystrup IF Gymnastik & Fitness. Jeg har selv gået til gymnastik siden jeg var lille. Jeg glæder mig til en god sæson med masser af sjov og spring.


Caroline

Jeg hedder Caroline og jeg er 14 år gammel. Jeg går i 8. Klasse på Strandskolen. Dette er mit andet år, som frivillig i Lystrup IF Gymnastik & Fitness og jeg går selv til springgymnastik i Lystrup. Jeg glæder mig meget til en fed og sjov gymnastiksæson og en masse fede spring, lege og rytme


Karoline

Jeg hedder Karoline og jeg er 14 år. Jeg går i 8. Klasse på Hårup skole og dette er mit andet år som frivillig i Lystrup IF Gymnastik & Fitness. Jeg glæder mig til en sjov gymnastiksæson med fede spring og lege. Jeg går også selv til springgymnastik i Lystrup.


Alberte Sand Madsen 

Holdleder

Jeg hedder Alberte, er 23 år gammel og til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Dette er mit 3. år som instruktør på Showholdet Lystrup. Det er dog min 10. sæson som instruktør i foreningen og jeg har igennem årene haft mange forskellige aldersgrupper til spring. Derudover har jeg selv været gymnast på Showholdet i mange år.