Lux

Team Aquila - årg. 2005-2008

Om holdet

Team Aquila er holdet for piger født i årgang 2005 til 2007. Holdet ved fokusere på styrke, smidighed, spring og balancer. Træningen fokuseres der på at deltage i konkurrencer med en serie uden redskab samt en med redskab (Redskabet i år er tov). Team Aquila træner hver mandag 18:30-20:30 samt fast hver onsdag 17:30-19:30 begge gange på Elsted skole. Det forventes også at pigerne også deltager i fælles Grand Prix træning om fredagen 16:30-18:30 på Elsted skole.  


Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrence. Derudover forventer vi, at gymnasten er motiveret for at være en del af holdet og fællesskabet.

Kontingentprisen inkluderer to times træning mandag onsdag og fredag samt ekstra træninger .


Konkurrencelicens og deltagergebyr for deltagelse i konkurrencer og opvisninger bliver opkrævet som en særskilt betaling i november måned. Beløbet er endnu ikke kendt for 2022 konkurrencer og opvisninger men forvent, at beløbet er omkring Kr. 500,- - 600,-.

Der bliver en merudgift på ca. kr. 400,- til leje af dragt alt efter hvad vi beslutter på holdet. Derudover merudgift til strømpebukser, hårnet, hårdims, træningssæt og træningsdragt på i alt ca. kr. 800,-. 


Info om Grand Prix gymnastik:

Grand Prix Rytme er en disciplin under GymDanmark hvor der er fokus på rytmisk gymnastik m/u håndredskaber. Det er en konkurrencedisciplin for hold (6-12 pigegymnaster).

Vi arbejder med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.


Holdene deltager i både opvisninger og Grand Prix rytmekonkurrence i efteråret og foråret. Der vil være ca. 8-9 stævner vi deltager i. Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrencer. Det er vigtigt, at der meldes afbud til træninger i god tid, da alle er en vigtig brik på holdet og i fællesskabet.


Kendte datoer allerede nu:


Har holdet din interesse, så meld dig til vores prøvetræninger her.


Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Praktisk information
Team%20aquila