Capella

Team Capella - årg. 2011-2012

Om holdet

Team Capella er et hold for piger fra årgang 2012 - 2011.


Vi vil hver onsdag øve serie, hop, balancer og smidighed. Vi arbejder os hen imod opvisninger og  konkurrencer i foråret.


Pigerne behøver ikke at have gået til gymnastik før, men skal være klar på at fordybe sig i en serie. Der vil være ca. 4 ekstratræninger (lørdage) i sæsonen - tre timer hver gang. 


Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrence. Derudover forventer vi, at gymnasten er motiveret for at være en del af holdet og fællesskabet.


Kontingentprisen inkluderer to times træning hver onsdag og fredag samt ekstra træninger .


Konkurrencelicens og deltagergebyr for deltagelse i konkurrencer og opvisninger bliver opkrævet som en særskilt betaling i november måned. Beløbet er endnu ikke kendt for 2023 konkurrencer og opvisninger men forvent, at beløbet er omkring Kr. 600,- - 700,-.

Der bliver en merudgift på ca. kr. 450,- til leje af dragt. Derudover merudgift til strømpebukser, hårnet, hårdims, træningssæt og træningsdragt på i alt ca. kr. 800,-. 


Info om Grand Prix gymnastik:

Grand Prix Rytme er en disciplin under GymDanmark hvor der er fokus på rytmisk gymnastik m/u håndredskaber. Det er en konkurrencedisciplin for hold (8-12 pigegymnaster).


Vi arbejder med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.


Holdene deltager i både opvisninger og Grand Prix rytmekonkurrence i efteråret og foråret. Der vil være ca. 8-9 stævner vi deltager i. Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrencer. Det er vigtigt, at der meldes afbud til træninger i god tid, da alle er en vigtig brik på holdet og i fællesskabet.


Datoer for stævner og konkurrencer:

December Julekonkurrence Farum

4. eller 5. februar 2023 - Silkeborg

Slut februar Fællesstævne - Silkeborg

3. marts - Efterskoleopvisning Lystrup IF

12. marts - JM - Odense

Midt marts - DGI opvisning

25. marts LIF opvisning

29. - eller 30. april Greve


Hvis holdet har din interesse, så meld dig til vores prøvetræninger her. Efter vi har haft prøvetræningerne fordeler vi gymnasterne ud på holdene.


Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen