Capella

Team Capella - årg. 2011-2013

Om holdet

Team Capella er et hold for piger fra årgang 2013 - 2011.


Vi vil hver onsdag øve serie, hop, balancer og smidighed. Vi arbejder os hen imod opvisninger og en konkurrence i foråret.


Pigerne behøver ikke at have gået til gymnastik før, men skal være klar på at fordybe sig i en serie. Der vil være ca. 6 ekstratræninger (lørdage) i sæsonen - to timer hver gang. 


Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrence. Derudover forventer vi, at gymnasten er motiveret for at være en del af holdet og fællesskabet.

Kontingentprisen inkluderer to times træning hver uge, ekstra træninger samt konkurrencelicens og deltagergebyr for deltagelse i konkurrencer og opvisninger.  Kr. 550,- af kontingentprisen er udgifter til konkurrence deltagelse og licens. Derudover opfordrer vi til deltagelse i fælles fredagstræning hver uge til reduceret pris.


Der kan blive en merudgift på ca. kr. 300,- til leje af dragt. Derudover merudgift til strømpebukser, hårnet, hårdims, træningssæt og træningsdragt på i alt ca. kr. 800,-. 


Info om Grand Prix gymnastik:

Grand Prix Rytme er en disciplin under GymDanmark hvor der er fokus på rytmisk gymnastik m/u håndredskaber. Det er en konkurrencedisciplin for hold (8-12 pigegymnaster).


Vi arbejder med smidighed, balancer, rytmik, motorik og meget mere.


Holdene deltager i både opvisninger og Grand Prix rytmekonkurrence i efteråret og foråret. Der vil være ca. 8-9 stævner vi deltager i. Det forventes, at gymnasten deltager i træninger, ekstra træninger samt opvisninger og konkurrencer. Det er vigtigt, at der meldes afbud til træninger i god tid, da alle er en vigtig brik på holdet og i fællesskabet.


Har holdet din interesse, så meld dig til vores prøvetræninger her.

Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Praktisk information
Team%20capella