Team Saturn - årg. 2009-2010
Instruktører
FL
Freja G. Lind
41 48 77 69
Instruktørbeskrivelse

Freja

Jeg hedder Freja og er 18 år gammel. Til daglig går jeg i 3.g på Egaa Gymnasium. 


Sæson 22/23 bliver mit sjette år som frivillig i Lystrup IF Gymnastik & Fitness og mit fjerde år som instruktør. 


Jeg er selv gymnast i foreningen og har været det i 10 år. Jeg brænder for gymnastikken, både som træner og gymnast, og elsker at være sammen med en flok piger i gymnastiksalen. 


Jeg håber på, at kunne give en masse af min erfaring videre til pigerne og lære dem en masse om gymnastikken. 


Jeg glæder mig til mange skønne timer med pigerne i salen.


Karla

Mit navn er Karla, jeg er 18 år gammel, og går til dagligt i 2.g på Risskov handelsgymnasium. Så længe jeg kan huske har jeg dyrket gymnastik, og blev også føl i foreningen så snart muligheden bød sig. I år bliver mit femte år som frivillig, hvori 3 af dem har været som instruktør. 


For mig er gymnastikken der hvor jeg har det aller sjovest, men samtidig også det frirum, hvor der er plads til at udfordre, og dygtiggøre sig på andre parametre end i det daglige - et frirum, som jeg også bestræber mig på at skabe for pigerne. 


I år skal jeg som sagt være træner på Team Saturn, og jeg glæder mig enormt meget, til at udfordre pigerne, samtidig med, at vi har det sjovt!


Helle Pernille


Mit navn er Helle Pernille, jeg er 28 år og bor i Aarhus. Til dagligt er jeg Business Controller og efter arbejde elsker jeg at lave gymnastik. 

 

Jeg har været Grand Prix instruktør i Lystrup i 7 år, hvor jeg har haft forskellige hold i de forskellige alders kategorier. Sidste år stod jeg hovedsagligt for Team Aquila og Team Lumina som jeg skal have igen til denne sæson sammen med Team Saturn.

 

Jeg har selv været gymnast i flere forskellige gymnastik foreninger og ser meget frem til at lære koreografi, balancer, spring mm. fra mig. 


Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.