Forside%20collage%20lif%20gymnastik%20fitness

TeenFit styrke- og konditionstræning 13-18 år mix

Om holdet

Vi mangler instruktører til dette hold. Det er muligt at skrive sig på venteliste. Findes instruktører bliver man tilbudt plads på holdet i den rækkefølge, man har tilmeldt sig ventelisten.

Vil du eller er I flere, som gerne vil gå sammen om holdet, så skriv til os på info.gym-fit@lystrup-if.dk. Foreningen hjælper med introduktion/oplæring og tilbyder skattefri omkostningsgodtgørelse og kurser, ligesom du bliver en del af et fantastisk fællesskab med andre frivillige.


Holdet henvender sig til drenge og piger i alderen 13-18 år der ønsker at opbygge en god grundform og styrke.


Træningen foregår delvist med redskaber og delvis ved brug af egen krop som ’træningsvægt’. Der er god variation i øvelserne fra gang til gang og er der særlige ønsker til at lægge fokus f.eks. på mave, skuldre eller ben, tager vi også det med i betragtning.


Det er vigtigt, at vi har det sjovt, mens vi træner. Og det har vi – men du kommer også til at svede igennem og lære hvor dine egne styrkegrænser ligger.


Grundformen og styrken gør en betydelig forskel, når den kombineres med øvrige sportsaktiviteter som f.eks. svømning, fodbold, håndbold, volley m.v. Du bliver stærkere og mere udholdende.


Kom og prøv og tag gerne dine venner med.


Hvis du har spørgsmål til holdet kan du kontakte os her.

Praktisk information
Teenfit