Veteranmotion
Instruktører
UJ
Ulla Seye Jensen
Instruktørbeskrivelse

Ulla

Som den ældste instruktør (79 år) i Lystrup gymnastik og fitness, har jeg nu i snart 40 år arbejdet med forskellige hold. Efter kursus 1 og 2 begyndte jeg med børnehold 5-6 og 7-8 år. Året efter fik jeg også 2 dame-motions-hold at arbejde med. Senere fik jeg også et puslingehold og mor/far/barn hold. De hold arbejdede jeg med i 17 år.

I mellemtiden var jeg også begyndt at arbejde med seniorerne. Et hold om eftermiddagen på Lystrup skole og et hold om formiddagen i Lystrup Hallen. Det sidste hold startede som et samarbejde med vores lokalcenter og en fysioterapeut, men da det blev sparet væk fortsatte jeg med holdet alene og jeg har nu haft holdet i 15 år.

Det har været meget forskellige hold at arbejde med og jeg har været glad for dem alle. Nu er jeg særligt glad for seniorholdet og jeg får mange gode historier om hvordan motionen har hjulet!

Det er en fornøjelse at møde op hver torsdag og se så deltagere (70 tilmeldte sidste år) - se dem arbejde, puste og se glade ud.

Det er også vigtigt for mig at pleje det sociale. Hver torsdag går vi i cafeteriet og synger og vi har også hvert år en hyggelig juleafslutning med smørrebrød og den sidste gang inden sommerferien går vi tur og spiser frokost.

Jeg kan kalde mig en glad træner efter hver torsdag og min store gevinst er også, at jeg holder mig selv igang.