Til%20hjemmeside%201

Showholdet Lystrup - fortræning

Om holdet

Tid:         Tirsdag 17:00-19:00

                Torsdag 18:00-20:15

Sted:       Elsted Skole Lille/Stor Sal

Sæson:   Uge 34 2022 - uge 25 2023

Pris:        kr. 3.200,-


Showholdet Lystrup er et ambitiøst hold, hvor vi forventer at gymnasterne har lyst til at bruge både tid og kræfter på de ugentlige træninger, hjemmetræninger, opvisninger og andre sociale arrangementer. Hvis dette lyder som noget for dig, skal du tilmelde dig vores fortræning i uge 34 her.

 

Her kan alle komme og opleve en træning på Showholdet, samt få en lille smagsprøve på hvad holdet kan byde. Efter denne træning får I tilsendt en mail om hvilket af foreningens hold, der passer bedst til jer. 

 

Skulle du i løbet af sæsonen være tilflytter til området eller ønske at skifte til Showholdet Lystrup fra et tilsvarende hold, er du altid velkommen til at tage kontakt - se mail nederst på siden.


Showholdet er for drenge og piger i alle aldre, der er vild med gymnastik, udfordringer, opvisninger og villig til at bruge weekender på ekstra træninger og shows/opvisninger.

 

Den daglige træning er sjov, udfordrende, spændende og med en masse grin og hygge. Det er vigtigt med et godt socialt sammenhold på holdet, så det bliver der lagt stor vægt på.

 

Sidste sæson lavede holdet 13 shows rundt omkring i Østjylland, hvor Showholdet er en vigtig repræsentant for spring/rytme-gymnastik og Lystrup IF Gymnastik & Fitness.

 

Showholdets sæson er længere end den almindelige gymnastisksæson. Den starter d. 1/9 og kører frem til sidst i juni. Den faste træning er tirsdag kl. 17.00–19.15 og torsdag kl. 18.00–20.15. 

 

Derudover er der ekstra træninger om søndagen ca. 1 gang i måneden i den første halvdel af sæsonen. Vi har også træninger andre steder i Aarhus og omegn, hvor vi springer til grav. Alt dette er inkluderet i kontingentet.

 

Der skal påregnes ekstra udgifter til dragt mv. på ca. kr. 800,-, samt at gymnasten i løbet af sæsonen sammen med holdet skal ud og tjene nogle penge til holdets aktiviteter.

 

Det forventes, at man deltager i den daglige træning, samt til shows og ekstra træninger. Derudover skal der laves styrketræning, smidighed og konditionstræning derhjemme.

 

Følg holdet på Facebook eller Instagram, hvor I kan se lidt om, hvordan det er at være Showholdsgymnast.

 

Ved spørgsmål kontakt da holdets instruktører på mail:

showholdet.gym-fit@lystrup-if.dk

Aktiviteter
23
Aug
Fortræning - Showholdet
Showholdet Lystrup - fortræning
17:00 - 19:15
Elsted Skole Store/Lille Sal
25
Aug
Fortræning - Showholdet
Showholdet Lystrup - fortræning
18:00 - 20:15
Elsted Skole Store/Lille Sal
Stemningsbilleder fra Showholdet
  • Til%20hjemmeside%202
  • Showholdet
  • Til%20hjemmeside%203
  • Showholdet%20udenfor%203
  • Til%20hjemmeside%206