Life Kinetik for alle

Tid:         Fredag 10:00-11:00

Sted:       Lystrup Beboerhus

Sæson:   Uge 36 2023 - uge 51 2023

Pris:        kr. 600,-


Life Kinetik er en veldokumenteret tysk træningsmetode som på en sjov og legende måde kombinerer forskellige bevægelser, kognitive udfordinger og alle mulige og umulige øvelser - ene og alene med det formål at gøre hjernen aktiv og effektiv!

 

Øvelserne i Life Kinetik er en skøn blanding af selvtræning, øvelser med en makker og variationer hvor hele holdet sættes igang på én gang. Du får forskellige redskaber i hænderne og du bliver udfordret både på din koordinering, din hukommelse og din evne til at tænke hurtigt.

 

Udbyttet af Life Kinetik er stort! Uanset om du vil forbedre dig inden for den sport du dyrker, ønsker genoptræning efter en skade eller sygdom - eller bare vil fungere bedre i en travl hverdag.

 

Listen af fordele ved at træne Life Kinetik er lang! Mange oplever: mindre stress, bedre søvn, bedre balance, større kreativitet, nemmere ved at veksle mellem opgaver, færre smerter, større koncentrationsevne og øget mentalt overskud.

 

Det er nyt - det er skørt og det er SJOVT! Life Kinetik kan ikke beskrives, det skal opleves! Så kom med og oplev på egen krop hvad Life Kinetik og en toptunet hjerne kan gøre for dig!


Hvis du har spørgsmål til holdet, kan du kontakte os her.

Aktiviteter

December
Fre
08
Life Kinetik - for alle - efterår
10:00 - 11:00
Beboerhuset
Fre
15
Life Kinetik - for alle - efterår
10:00 - 11:00
Beboerhuset
Fre
22
Life Kinetik - for alle - efterår
10:00 - 11:00
Beboerhuset
Januar
Fre
12
Life Kinetik - for alle - forår
10:00 - 11:00
Beboerhuset

Instruktører

Profile Image
Karina Vium

Karina Vium

Jeg er 44 år og har siden jeg var 15 haft fornøjelsen af at videregive glæden ved en sund og aktiv livsstil til andre. Først som hjælpeinstruktør på børne/familiehold i en lille vestjysk forening - og i de senere år som uddannet instruktør, movementcoach og Z-health trainer i Lystrup IF.


Mit mål er at give mine deltagere det bedste af det bedste og at sammensætte træningen så alle kan være med og får mærkbare resultater med hjem. Jeg er stor tilhænger af at alle har mulighed for at bevæge sig - uanset alder og fysisk formåen.


Jeg er uddannet step og fitnessinstruktør, SMART trainer, You Turn Coach og er igang med en længerevarende uddannelse indenfor det verdenskendte træningssystem Z-Helath. Jeg har i skrivende stund afsluttet 3 ud af 4 moduler i grunduddannelsen. En kombination som udover den almindelige undervisning også giver mig redskaber til personlig genoptræning og individuel træningsvejledning.

425,00 kr. 3. mar