Showholdet Lystrup (udtaget spring/rytme)

Om Showholdet Lystrup

Showholdet Lystrup er et ambitiøst hold, hvor vi forventer at gymnasterne har lyst til at bruge både tid og kræfter på de ugentlige træninger, hjemmetræninger, opvisninger og andre sociale arrangementer.

Showholdet er for drenge og piger i alle aldre, der er vild med gymnastik, udfordringer, opvisninger og villig til at bruge weekender på ekstra træninger og shows/opvisninger.

Den daglige træning er sjov, udfordrende, spændende og med en masse grin og hygge. Det er vigtigt med et godt socialt sammenhold på holdet, så det bliver der lagt stor vægt på.

Sidste sæson lavede holdet 13 shows rundt omkring i Østjylland, hvor Showholdet er en vigtig repræsentant for spring/rytme-gymnastik og Lystrup IF Gymnastik & Fitness.

Showholdets sæson er længere end den almindelige gymnastisksæson. Den starter d. 29/8 og kører frem til sidst i juni. OBS: Den faste træning er tirsdag kl. 18.15–20.30 og torsdag kl. 17.30–19.30.

Derudover er der ekstra træninger om søndagen ca. 1 gang i måneden i den første halvdel af sæsonen. Vi har også træninger andre steder i Aarhus og omegn, hvor vi springer til grav. Alt dette er inkluderet i kontingentet.

Der skal påregnes ekstra udgifter til dragt mv. på ca. kr. 800,-, samt at gymnasten i løbet af sæsonen sammen med holdet skal ud og tjene nogle penge til holdets aktiviteter.

Det forventes, at man deltager i den daglige træning, samt til shows og ekstra træninger. Derudover skal der laves styrketræning, smidighed og konditionstræning derhjemme.

Følg holdet på Facebook eller Instagram, hvor I kan se lidt om, hvordan det er at være Showholdsgymnast.

Ved spørgsmål kontakt da holdets instruktører på mail:

showholdet.gym-fit@lystrup-if.dk

.

Info
Tirsdag, Torsdag
18:15 - 20:30
Årgang: 2015 - 2000
Gymnastik
Alle køn
Elsted Skole - Lille Sal

Aktiviteter

December
Tir
05
Showholdet
18:15 - 20:30
Elsted Skole Store Sal
Tor
07
Showholdet
17:30 - 19:30
Elsted Skole Store Sal
Tir
12
Showholdet
18:15 - 20:30
Elsted Skole Store Sal
Tor
14
Showholdet
17:30 - 19:30
Elsted Skole Store Sal

Stemningsbilleder fra Showholdet

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide

Mød instruktørerne

Profile Image
Instruktør
Alberte Sand 
Jeg er 24 år gammel og til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Dette er mit 4. år som instruktør på Showholdet Lystrup. Det er dog min 11. sæson som instruktør i foreningen og jeg har igennem årene haft mange forskellige aldersgrupper til spring. Derudover har jeg selv været gymnast på Showholdet i mange år.
Profile Image
Instruktør
Ingrid Juul Jensen
Jeg er 20 år gammel. Jeg har netop færdiggjort min gymnasiale uddannelse, på handelsskolen i Risskov, så til dagligt er jeg i gang med mit første sabbatår. Sæsonen 23/24 bliver min 7. sæson som instruktør her i Lystrup. Jeg har både været en del af foreningen som gymnast, hjælpeinstruktør og instruktør. Jeg har det seneste år været en del af instruktørtemaet på Showholdet, og jeg ser frem til flere gode sæsoner. Jeg har i mange år selv dyrket gymnastik her i foreningen på Showholdet Lystrup, og det er det som drager mig til at lære fra mig. Jeg ser frem til en megagod, lærerig og sjov sæson.
Profile Image
Instruktør
Inez Emilie Britorn Vestergaard
Jeg er rytmetræner på Showholdet. Jeg er 22 år gammel, og ELSKER lækker gymnastik! Jeg har selv gået til gymnastik hele mit liv - bl.a. på DGI minirep, AGF Max og AGF øvede piger 1. Jeg elsker en god omgang teknik og udfordrende sekvenser, så med mig kommer I til at nørde!
Profile Image
Instruktør
Caroline Scherling Vig
Mit navn er Caroline og jeg er 22 år gammel. Jeg er lige kommet hjem fra Gymnastikhøjskolen I Ollerup, hvor jeg har brugt det sidste halve år på at lave en helt masse fed gymnastik. Det næste års tid kommer til at stå på arbejde. Sæsonen 23/24 bliver min 9. sæson som instruktør i LIF - 4 af dem har været på Showholdet, hvor jeg selv har været gymnast i mange år. Jeg bruger stadig en stor del af min tid på selv at lave gymnastik, men er nu i stedet aktiv på et hold inde i byen. Jeg glæder mig for vildt til at møde jer alle sammen og få gang i en ny, lækker sæson!!

Kontakt instruktører på deres fælles holdmail