Life Kinetik for alle

Om Life Kinetik for alle

Life Kinetik er en veldokumenteret tysk træningsmetode som på en sjov og legende måde kombinerer forskellige bevægelser, kognitive udfordringer og alle mulige og umulige øvelser - ene og alene med det formål at gøre hjernen aktiv og effektiv!

Øvelserne i Life Kinetik er en skøn blanding af selvtræning, øvelser med en makker og variationer hvor hele holdet sættes i gang på én gang. Du får forskellige redskaber i hænderne og du bliver udfordret både på din koordinering, din hukommelse og din evne til at tænke hurtigt.

Udbyttet af Life Kinetik er stort! Uanset om du vil forbedre dig inden for den sport du dyrker, ønsker genoptræning efter en skade eller sygdom - eller bare vil fungere bedre i en travl hverdag.

Listen af fordele ved at træne Life Kinetik er lang! Mange oplever: mindre stress, bedre søvn, bedre balance, større kreativitet, nemmere ved at veksle mellem opgaver, færre smerter, større koncentrationsevne og øget mentalt overskud.

Det er nyt - det er skørt og det er SJOVT! Life Kinetik kan ikke beskrives, det skal opleves! Så kom med og oplev på egen krop hvad Life Kinetik og en toptunet hjerne kan gøre for dig!


Hvis du har spørgsmål til holdet, kan du kontakte os her.

Info
Fredag
10:00 - 11:00
Årgang: 1924 - 2009
Fitness
Alle køn
Lystrup Idrætscenter - Gymnastikhallen
6 / 15
1.275,00 kr. 16. jun

Aktiviteter

September
Fre
06
Life Kinetik - for alle - træning
10:00 - 11:00
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter
Fre
13
Life Kinetik - for alle - træning
10:00 - 11:00
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter
Fre
20
Life Kinetik - for alle - træning
10:00 - 11:00
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter
Fre
27
Life Kinetik - for alle - træning
10:00 - 11:00
Gymnastikhallen Lystrup Idrætscenter

Mød instruktørerne

Profile Image
Instruktør
Karina Vium
Jeg har siden jeg var 15 haft fornøjelsen af at videregive glæden ved en sund og aktiv livsstil til andre. Først som hjælpeinstruktør på børne/familiehold i en lille vestjysk forening - og i de senere år som uddannet instruktør, movementcoach og Z-health trainer i Lystrup IF.
Mit mål er at give mine deltagere det bedste af det bedste og at sammensætte træningen så alle kan være med og får mærkbare resultater med hjem. Jeg er stor tilhænger af at alle har mulighed for at bevæge sig - uanset alder og fysisk formåen.
Jeg er uddannet step og fitnessinstruktør, SMART trainer, You Turn Coach og er igang med en længerevarende uddannelse indenfor det verdenskendte træningssystem Z-Helath. Uddannelsen giver mig en kombination som udover den almindelige undervisning også giver mig redskaber til personlig genoptræning og individuel træningsvejledning.

Tilmeldingsformular

HUSK

  • hvis du allerede har en Holdsport-profil, så kan du med fordel bruge den og samle alle dine aktiviteter på den samme profil
  • hvis du tilmelder dit barn, så skal du bruge dit barns Holdsport-profil eller oprette en Holdsportprofil til dit barn, så det er barnets navn og fødselsdato, der registreres  - ellers
    • har instruktørerne ikke mulighed for korrekt fremmøderegistrering
    • kan vi ikke indberette retvisende medlemstal til Aarhus Kommune og ansøge om tilskud
1.275,00 kr. 16. jun