Motionsfitness

Om Motionsfitness

Motionsfitness er et hold hvor alle kan være med. Det er et hold hvor der varieres meget mellem de forskellige former for fitness såsom step, funktionel træning, cirkel træning, interval træning, aerobic, Thai Bo, latin osv.

Opbygningen af timen er dog altid den samme: Opvarming og pulstræning efterfulgt af styrketræning med diverse redskaber som bodybar, håndvægte, elastikker, medicinbolde osv. Timen afsluttes med balance, afspænding og udstrækning.

Så for dig som gerne vil have et varieret træningsforløb med god musik, et smil på læben og ikke mindst sved på panden er dette lige holdet for dig.


Hvis du har spørgsmål til holdet, kan du kontakte os her.

Info
Onsdag
19:00 - 20:15
Årgang: 1924 - 2009
Fitness
Alle køn
Lystrup Skole
17 / 25
1.325,00 kr. 26. sep

Aktiviteter

September
Ons
04
Motionsfitness - træning
19:00 - 20:15
Lystrup Skole
Ons
11
Motionsfitness - træning
19:00 - 20:15
Lystrup Skole
Ons
18
Motionsfitness - træning
19:00 - 20:15
Lystrup Skole
Ons
25
Motionsfitness - træning
19:00 - 20:15
Lystrup Skole

Mød instruktørerne

Instruktør
Pia Krog
Jeg har siden teenageårene været tilknyttet LIF gymnastik afd. som instruktør og senere i en årrække også som bestyrelsesmedlem.
Henover årene har jeg undervist i alle aldersgrupper i forskellige hold, b.la Dance/Funk, Rope skipping, talenthold samt aerobic/motion. Dette har også gjort at jeg har mange forskellige instruktør uddannlser bag mig såsom aerobic, Ballroom fitness, streetdance etc. Derudover har jeg mange forskellige kurser indenfor forskellige genre af fitness.
Drivkraften for mig som instruktør er at det skal være sjovt at dyrke motion og så gør det ikke noget at det sker til god musik og sveddryppende pulsslag.

Tilmeldingsformular

HUSK

  • hvis du allerede har en Holdsport-profil, så kan du med fordel bruge den og samle alle dine aktiviteter på den samme profil
  • hvis du tilmelder dit barn, så skal du bruge dit barns Holdsport-profil eller oprette en Holdsportprofil til dit barn, så det er barnets navn og fødselsdato, der registreres  - ellers
    • har instruktørerne ikke mulighed for korrekt fremmøderegistrering
    • kan vi ikke indberette retvisende medlemstal til Aarhus Kommune og ansøge om tilskud
1.325,00 kr. 26. sep